Marie-Anne is er voor je

Onze RYSC - API (Aanspreek Persoon Integriteit) is jouw vertrouwenspersoon voor zowel de kinderen (sporters), ouders, trainers als voor het bestuur.
Marie-Anne neemt binnen onze club deze taak waar.

 

De rol van een API is om op een objectieve, neutrale manier te luisteren naar het probleem. In overleg met alle betrokken partijen proberen we tot een oplossing te komen. Hierbij is het belangrijk om een luisterend oor te bieden en de situatie zo juist mogelijk in te schatten.

 

Heb je vragen, vermoedens of klachten over grensoverschrijdend gedrag (verbaal, lichamelijk, seksueel) ? Aarzel niet om Marie-Anne (mama van één van onze zwemmers) aan te spreken. Blijf zeker niet met je vragen of gevoel zitten. Je kan zonder aarzelen bij haar terecht. Zij is ieders aanspreekpunt. 

 

Marie-Anne doet er alles aan deze zo goed mogelijk te ondervangen en waar mogelijk in te grijpen.

"Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing. 

Spreek me aan indien je ergens mee zit, of iets te melden hebt. Spreek me persoonlijk aan, bel me op 0479 50 44 36 of als je liever een mailtje stuurt, kan ook - naar api@rysc.be".